Profielpagina van Vliegje830416

Naam: Vliegje830416

Leeftijd: 34 jaar

Actief sinds: 07-07-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: groen

Haarkleur: bruin

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Kokkerellen, muziek (coldplay, muse, london grammar, dotan), films (hou van veel soorten films, zowel tranentrekkers als actie), dieren (al heb ik er jammer genoeg geen door tijdgebrek en werk), kinderen (hier heb ik de geschikte partner nog niet voor gevonden) en .... 

Over mij:
Een te gek leven, leuke onmisbare vrienden, een wereldbaan, je zou denken what could a girl wish/want more. Nou..... ik zou het wel weten. Ik ben die prins op het witte paard, batavus, motor e.d. nog niet tegengekomen. Wellicht kijk ik niet goed of hij galoppeert mij glad voorbij, maar wellicht dat ik hier toch wel wat meer in the picture sta.

Over jou:
Ik houd wel van mannen die wat te vertellen hebben. Dus een vlotte babbel is zeker een must, een eigen mening kan ik ook zeker waarderen, al hoef ik het daar niet altijd mee eens te zijn natuurlijk, handen die ook wat weten te bereiken (dat mag je zelf uitvogelen wat ik daarmee bedoel) en qua uiterlijk, moet het plaatje compleet zijn. Ik val zowel op casual geklede mannen als mannen in pak!

Mijn foto's